Bine ai venit pe Evobook.ro, libraria ta de carti in format electronic!

Autentificare

Cum citesc un ebook pe Android

Ebookul reprezinta o carte in format electronic. Ebookurile de pe www.evobook.ro sunt disponibile in format .EPUB sau in format .PDF. Atunci cand achizitionezi un ebook, trebuie sa stii ca acesta poate avea unul din mijloacele de protectie de mai jos

  1. ebook protejat social
  2. ebook protejat DRM

Ai cumparat un ebook? Iata pasii pe care ii poti urma pentru a-l putea citi pe calculatorul tau personal, in functie de mijlocul de protectie pe care l-ai ales.
 

 Dacă ebookul este protejat DRM (epub sau pdf)

Atenție:

1. cartile vor putea fi citite doar pe dispozitivele autorizate cu contul si parola Adobe folosita. Daca descarcati volumul fara a autoriza dispozitivul, acea carte nu va putea fi transferata pe alt dispozitiv.

2. ebook-urile protejate DRM nu pot fi citite pe dispozitivul Amazon Kindle


1. Instalează aplicația EvoBook din Google Play

Intra in meniul dispozitivului tau si deschide aplicatia EvoBook. Tabletele Evolio au aceasta aplicatie preinstalata. Daca folosesti alta tableta / alt smartphone, poti gasi aplicatia EvoBook in Google Play, aici.


2. Autorizează dispozitivul

  • deschide aplicatia EvoBook
  • intra in "Setari" 
  • apasa butonul Adobe ID Activare
  • introdu datele tale de conectare pentru Adobe Digital Editions si apasa pe Sign In. 
IMPORTANT! Nu ai inca un cont pe Adobe Digital Editions? Iti poti crea unul gratuit accesand https://www.adobe.com/cfusion/membership/ . Retine username-ul si parola pe care le-ai creat pe site-ul Adobe, cu acestea vei putea autoriza dispozitivele dorite pe care poti citi ebookurile tale.


3. Deschide aplicația Evobook și intră în "Bibliotecă"

Deschide aplicatia EvoBook si acceseaza sectiunea "Biblioteca". Apasa pe butonul "Refresh" si da click pe numele eBook-ului. Acesta va fi importat in sectiunea "Acasa" de unde il vei putea citi.


IMPORTANT! Daca folositi sistemul de operare Android 2.3, sau o versiune superioara acestuia, va recomandam sa instalati gratuit aplicatia ASTRO File Manager din Android Market. Dupa ce ati copiat eBook-ul in device, deschideti aplicatia ASTRO File Manager, dati click pe "File Manager" din meniul acesteia si selectati ebook-ul dvs. Acesta va fi importat si il veti putea deschide, apoi, cu aplicatia dorita.
 


Daca ebook-ul este protejat SOCIAL (epub sau pdf)

  1. Descarca gratuit aplicatia EvoBook din Google Play.
  2. Acceseaza tab-ul "Setari" si logheaza-te in aplicatie cu datele contului tau din site-ul www.evobook.ro
  3. Acceseaza tab-ul "Biblioteca" si vei regasi acolo eBook-urile cumparate din site-ul www.evobook.ro

AFLA SI ALTE INFORMATII UTILE:


NU AI GASIT INFORMATIILE DE CARE AVEAI NEVOIE?

Scrie-ne un mail pe adresa office@evobook.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.