Bine ai venit pe Evobook.ro, libraria ta de carti in format electronic!

Autentificare

Cum citesc un ebook pe ebook reader

Ebook-ul reprezinta o carte in format electronic. Ebook-urile de pe www.evobook.ro sunt disponibile in format .EPUB sau in format . PDF. Atunci cand achizitionezi un ebook trebuie sa stii ca acesta poate avea unul din mijloacele de protectie de mai jos:

  1. ebook protejat social (Editura Nemira)
  2. ebook protejat DRM (Editura Humanitas)

DACA EBOOK-UL ESTE PROTEJAT DRM

Atentie:

1. cartile vor putea fi citite doar pe dispozitivele autorizate cu contul si parola Adobe folosita. Daca descarcati volumul fara a autoriza dispozitivul, acea carte nu va putea fi transferata pe alt dispozitiv.

2. ebook-urile protejate DRM nu pot fi citite pe dispozitivul Amazon Kindle

Ai mai citit carti protejate DRM?
Daca da, nimic mai simplu. Dupa ce ai achizitionat ebook-ul protejat DRM, intra in contul tau de pe www.evobook.ro, in sectiunea "Cartile mele". Da click pe ebook-ul pe care doresti sa il citesti, downloadeaza-l intr-un loc accesibil (de exemplu, pe Desktop) si apoi deschide-l cu ajutorul Adobe Digital Editions. Dupa ce ai deschis cartea in Adobe Digital Editions, trage-o cu mouse-ul in partea stanga a ferestrei, acolo unde Adobe Digital Editions afiseaza numele ereaderului tau.

Nu ai mai citit carti protejate DRM? Te ajutam sa urmezi cativa pasi simpli. Iata instructiunile:


1. Instaleaza gratuit Adobe Digital Editions

Poti instala gratuit programul Adobe Digital Editions de aici. Odata ce ai descarcat Adobe Digital Editions, instalarea este foarte simpla si dureaza putin.

Instaleaza gratuit Adobe Digital Editions

2. Creaza un cont pentru Adobe Digital Editions

Sistemul iti va cere sa te autentifici cu username-ul si parola ta, diferite de cele de pe site-ul www.evobook.ro. Iti poti crea un cont gratuit pentru Adrobe Digital Editions accesand  https://www.adobe.com/cfusion/membership/ . Retine username-ul si parola pe care le-ai creat pe site-ul Adobe, cu acestea vei putea autoriza dispozitivele dorite pe care poti citi ebookurile tale.

Creaza un cont pentru Adobe Digital Editions

 

3. Autorizeaza DRM eReaderul tau

Conecteaza ereaderul tau la PC, cu ajutorul cablului de date. Adobe Digital Editions iti permite sa citesti un ebook pe mai multe dispozitive (pc, laptop, ereader, tableta, telefon mobil, samd). De aceea, in procesul de instalare, vei fi invitat sa autorizezi computerul. Da click pe „Authorize device”.

Autorizeaza computerul cu Adobe Digital Editions

4. Descarcă ebook-ul

Dupa ce ai achizitionat ebookul protejat DRM, intra in contul tau de pe evobook.ro, in sectiunea "Cartile mele". Da click pe ebookul pe care doresti sa il citesti si downloadeaza-l intr-un loc accesibil (de exemplu, pe Desktop). Odata downloadat, fisierul va avea extensia .acsm.

 Descarca ebook-ul
 

5. Deschide fisierul

Deschide fisierul cu extensia .acsm pe care l-ai salvat mai devreme (exemplu: de pe desktop). Adobe Digital Editions il va detecta automat si va importa cartea. Ulterior vei putea gasi ebookul in:

- My Documents -> My Digital Edition (Windows)
- Documents -> Digital Editions (Machintosh)

Dupa ce ai deschis cartea in Adobe Digital Editions, trage-o cu mouse-ul in partea stanga a ferestrei, acolo unde Adobe Digital Editions afiseaza numele ereaderului tau, conectat la punctul 4. Lectura placuta!

 eReader Evolio Evobook

 

IMPORTANT! Detii un Kindle? Din pacate Amazon nu permite celor care detin Kindle-uri sa citeasca ebook-uri protejate vandute de oricare alta librarie, inclusiv a noastra (este un caz unic, alte eReadere permit acest lucru). Kindle foloseste un format proprietar si un mecanism de protectie tot proprietar si nu este compatibil cu Adobe DRM, deci nici cu ebook-urile noastre, odata cu restul lumii.

DACA EBOOK-UL ESTE PROTEJAT SOCIAL

Dupa ce ai achizitionat ebookul protejat SOCIAL, urmeaza pasii de mai jos:

  1. Intra in contul tau de pe www.evobook.ro, in sectiunea „Cartile mele”.
  2. Da click pe ebookul pe care doresti sa il citesti
  3. Downloadeaza-l intr-un loc accesibil (de exemplu, pe Desktop)
  4. Deschide-l cu ajutorul Adobe Digital Editions (daca ai achizitionat un .EPUB), sau cu Adobe Reader (daca ai achizitionat un .PDF)
  5. Conecteaza ereaderul tau pe PC si copiaza ebook-ul de pe Desktop in device-ul tau


AFLA SI ALTE INFORMATII UTILE:


NU AI GASIT INFORMATIILE DE CARE AVEAI NEVOIE?

Scrie-ne un mail pe adresa office@evobook.ro si iti vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.