Bine ai venit pe Evobook.ro, libraria ta de carti in format electronic!

Autentificare

Despre eBooks si compatibilitate


Ce sunt ebookurile?

Ebook-urile sunt carti in format electronic ce pot fi citite cu ajutorul urmatoarelor dispozitive: 


ATENTIE: eBook-urile din www.evobook.ro nu sunt compatibile cu eReaderul Amazon Kindle, intrucat acesta nu suporta autorizare DRM si nu poate citi formatele comercializate pe Evobook.Ce formate pot cumpara din site-ul Evobook?

Atunci cand achizitionezi carti in format electronic din site-ul Evobook, ai posibilitatea de a alege intre formatul epub si formatul pdf. Fiecare format poate fi protejat social sau protejat DRM.

Ebook-urile din gama editurilor Nemira, Eagle, Virtuala si a autorilor independenti sunt protejate social.
Ebook-urile din gama editurilor Humanitas, Humanitas Fiction, Polirom, Niculescu, Cartea Romaneasca si Tracus Arte sunt protejate DRM.Formatul epub protejat social

Formatele epub protejate social se pot citi pe oricare dintre dispozitivele de mai sus, mai putin pe Amazon Kindle. Protectia sociala presupune imprimarea datelor personale ale cumparatorului in eBook-ul descarcat din site, cu scopul descurajarii distribuirii neautorizate a cartilor in format electronic.

Pe computer, formatele epub protejate social pot fi citite cu ajutorul programului Adobe Digital Editions.
Pe smartphone sau pe tableta, formatele epub protejate social pot fi citite cu ajutorul aplicatiei EvoBook.


Formatul epub / pdf protejat DRM

Formatele epub sau pdf protejat DRM se pot citi pe orice dispozitiv care suporta autorizarea DRM (exemplu: PC, laptop, eReader, smartphone sau tableta cu sistem de operare Android/iOS). 

Pentru instructiuni complete, in functie de dispozitivul pe care doriti sa cititi ebook-ul, faceti click aici.

Formatele protejate DRM pot fi citite cu ajutorul unui Adobe ID si cu programul Adobe Digital Editions pe care il puteti descarca gratuit de aici. Programul va permite sa creati un Adobe ID.Despre Adobe DRM si Adobe Digital Editions

eBook-urile protejate DRM (Digital Rights Management) pe care le-ati cumparat din site pot fi citite doar pe dispozitive autorizate cu Adobe ID. Inainte de a descarca eBook-ul cumparat trebuie sa autorizati dispozitivul.

Pentru a citit ebook-ul protejat DRM pe computer sau pe eReader este necesar sa instalati programul Adobe Digital Editions. Acesta va permite sa creati un Adobe ID, sa autorizati dispozitivul si sa cititi ebook-ul protejat DRM.