Bine ai venit pe Evobook.ro, libraria ta de carti in format electronic!

Autentificare
eBook Visatoarea din Ostende, autor Eric-Emmanuel Schmitt, editura Humanitas Fiction, distribuit de Evobook

Vizualizare generală rapidă

Alături de personajele acestui volum, cititorul va încerca să distingă evanescentul adevăr al unei vieţi. Admiraţia unui orb care îi este pacient o face pe timida şi complexata Stéphanie să se vadă cu alţi ochi. 

Visatoarea din Ostende

* Câmpuri obligatorii

17,90 RON

Descriere produs

Informaţii adiţionale

Etichete produs

 • eBook Visatoarea din Ostende, autor Eric-Emmanuel Schmitt, editura Humanitas Fiction, distribuit de Evobook. 


  Alături de personajele acestui volum, cititorul va încerca să distingă evanescentul adevăr al unei vieţi. Admiraţia unui orb care îi este pacient o face pe timida şi complexata Stéphanie să se vadă cu alţi ochi. Pedantul Maurice Plisson nu mai deosebeşte căsuţa idilică unde-şi petrece vacanţa de teatrul unor misterioase comploturi oculte. Gabrielle de Sarlat descoperă după 30 de ani de căsnicie adevăratul chip al soţului ei, iar femeia cu buchetul aşteaptă zi de zi un necunoscut, sau poate necunoscutul. Cu mână sigură, autorul schiţează destinul fiecăruia la hotarul dintre aparenţă şi esenţă, dintre realitate şi vis.


  Pentru a-şi vindeca inima rănită, un scriitor se refugiază la Ostende, pe ţărmul anodin şi rece al Mării Nordului. Va sta în vila cochetă a Emmei Van A., o fostă frumuseţe ţintuită într-un scaun cu rotile. Mereu aşezată în dreptul ferestrei din salon, Emma pare să privească spre marea schimbătoare, dar ochii ei nu văd decât imagini din trecut. Un trecut în care, mărturiseşte ea, a trăit o iubire aproape imposibilă, alături de un bărbat cu sânge princiar. Să fi fost această femeie fragilă capabilă de gesturile îndrăzneţe, de îmbrăţişările senzuale pe care le evocă, sau imaginaţia ei se hrăneşte din miile de volume ale bibliotecii din Vila Circe.


  Aceasta carte se poate citi pe e-Reader-ul Evobook 3 sau pe oricare dintre tabletele Evolio.

 • Cod produs intern humanitas-fiction-visatoarea-din-ostende
  Autor Eric-Emmanuel Schmitt
 • Etichete produse

  Folosiţi spaţii pentru a separa etichete. Folosiţi ghilimele simple (') pentru fraze.