Bine ai venit pe Evobook.ro, libraria ta de carti in format electronic!

Autentificare

Noutati Evobook, Evolio

07 aprilie 2014: REGULAMENT CONCURS “Cumpara e-book-uri Evobook si poti castiga un eReader Evobook 3 de la Evolio!”

 

Art 1. Organizator

1.1 Organizatorul Concursului “Cumpara e-book-uri Evobook si poti castiga un eReader Evobook 3 de la Evolio”, denumit in continuare „Concursul”, este SC Televoice Grup SRL, cu sediul in Str. Grigore Cobalcescu, Nr 39, Sector 1, Bucuresti, inregistrat in Registrul Comertului sub nr. J40/11378/2002, CIF RO15005294, reprezentata legal prin Liviu Nistoran –in calitate de Administrator.

1.2 Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, denumit in continuare „Regulament” care este obligatoriu pentru toti participantii.

1.3 Acest concurs nu este in niciun fel sponsorizat, administrat sau organizat integral sau in colaborare cu Facebook.

 

Art 2. Durata Concursului si aria de desfasurare:

2.1 Concursul se va desfasura in perioada 7-30 aprilie pe site-ul Evobook.

2.2 Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala. 

 

Art 3. Drepturi si conditii de participare:

3.1 La acest Concurs poate participa orice persoana fizica, care respecta termenii si conditiile din prezentul regulament si indeplinesc cumulativ urmatoarele conditii:

  • Are minim 18 ani impliniti la data inceperii Concursului si domiciliu stabil in Romania; si
  • Are un cont activ pe site-ul Evobook si corespunde indentitatii dintr-un act de identitate valid; si
  • In perioada 7-30 aprilie  participa la Concurs asa cum este mentionat la articolul 4 din prezentul Regulament; si
  • Are o adresa activa de e-mail, pe care o mentioneaza in comanda pe care o va plasa pe site-ul Evobook; si
  • Este fan al paginii de Facebook Evobook,  http://www.facebook.com/Evobook .

3.2 In cazul in care toate aceste conditii sunt indeplinite, aplicantul devine Participant.

3.3 Nu au dreptul sa participe la acest Concurs angajatii SC Televoice Grup SRL ,  precum si rudele de gradul I ale acestora.

 

Art. 4 Mecanismul desfasurarii Concursului:

4.1 Pentru a participa la Concurs, orice participant trebuie sa acceseze site-ul  www.Evobook.ro in perioada 7-30 aprilie si sa plaseze pe site-ul Evobook o comanda de minim 25 RON.

4.2 Un participant este inscris in concurs pentru fiecare comanda plasata in valoare de minim 25 Ron.  Daca un participant plaseaza mai multe comenzi in valoare de 25 ron in perioada7-30 aprilie, acesta este inscris in concurs pentru fiecare comanda .

 

Art. 5 Premiul Concursului
5.1 In cadrul Concursului va fi acordat urmatorul premiu:

Premiu

Cantitate

Valoare unitara (Lei)
(TVA inclus) 

Valoare totala (Lei)
(TVA inclus) 

 

eReader Evobook 3

 

1

 

299

 

299

 

5.2 Valoarea premiului este de 299 Lei (TVA inclus).

5.3  Castigatorul  premiului nu are posibilitatea primirii contravalorii in bani sau in alte beneficii si nici dreptul de a cere modificarea caracteristicilor premiilor.

 

Art. 6 Desemnarea castigatorului

6.1 In data de 5 mai castigatorul va fi extras prin intermediul site-ului www.random.org.

6.2 Participantul castigator va fi afisat dupa validare pe paginile de Facebook Evobook, http://www.facebook.com/Evobook si Evolio, http://www.facebook.com/EvolioRomania , pe site-ul Evobook - sectiunea INFO - Noutati: http://www.evobook.ro/noutati.html/ si pe blogul Evolio: http://www.evolio.ro/blog/?s=concurs.

6.3 Pentru a intra in posesia premiului, participantul declarat castigator la Concurs va fi notificat pe adresa de e-mail mentionata in comanda plasata pe Evobook si ii vor fi solicitate urmatoarele: nume si prenume complet, copie de pe buletin si numar de telefon.
6.4 Castigatorul Premiului 1  - eReader Evobook 3 va intra in posesia premiului astfel:

  • Daca este din Bucuresti, castigatorul isi va ridica premiul de la sediul Televoice Grup, din Bucuresti. Castigatorul va prezenta buletinul sau cartea de identitate.
  • Daca este din afara Bucurestiului, castigatorul va primi premiul prin curier, taxele fiind suportate de catre Organizator. Inainte de trimiterea premiului, castigatorul/castigatoarea trebuie sa trimita pe fax/e-mail Organizatorului o copie de pe buletin sau cartea de identitate si adresa de expediere.

6.4.1 La receptionarea premiului castigatorul trebuie:

  • sa prezinte/ trimite prin e-mail  reprezentantului Televoice Grup un document de identitate ;
  • sa predea reprezentantului Televoice Grup procesul-verbal de predare-primire a premiului, semnat.
  • Premiile vor fi expediate prin curier numai la adrese de pe teritoriul Romaniei

6.5 Daca in termen de 72 de ore de la notificarea castigatorilor, acesta nu furnizeaza informatiile solicitate de Organizator sau daca a furnizat date de contact eronate/ incomplete, premiul se va acorda unui alt participant.

 

Art. 7 Protectia datelor personale 

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs exclusiv in scopul anuntarii si identificarii castigatorului si pentru anuntarea diverselor servicii, produse si promotii Televoice Grup.

 

Art 8 Regulamentul Concursului

8.1 Regulamentul Concursului este  disponibil in mod gratuit la adresa http://www.evobook.ro/noutati.html/.

8.2 Prin inscrierea in Concurs, Participantii declara in mod irevocabil ca sunt de acord intru totul cu dispozitiile acestui Regulament.

 

Art. 9 Taxe si impozite

Taxele si impozitele aferente Premiilor la data acordarii lor vor fi suportate de catre Organizator. Orice alte obligatii de natura fiscala sau de orice alta natura (de exemplu contributii sociale datorate conform legii) in legatura cu Premiile sunt in sarcina exclusiva a castigatorilor acestora.


Art. 10 Litigii 

In cazul unor litigii aparute intre Televoice Grup si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente.

 

Art. 11 Drepturi de autor

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com.

 

Art. 12 Clauze finale 

Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru situatiile in care anumite persoane sunt in incapacitate de a participa partial sau integral la Concurs, daca aceasta incapacitate se datoreaza unor circumstante aflate in afara controlului pe care Televoice Grup il poate in mod rezonabil exercita. Aceste circumstante se pot datora: informatiilor eronate, incomplete sau deformate in orice alt mod, in urma actiunilor utilizatorilor paginii web, a functionarii echipamentelor de calcul ale acestora, aplicatiilor acestora sau altor echipamente tehnice ale acestora, folosite in derularea Concursului. Aceste circumstante se pot datora, de asemenea, dificultatilor tehnice care pot afecta functionarea conexiunilor de Internet si/sau a echipamentelor de calcul si/sau a aplicatiilor furnizorului de Internet si/sau functionarea defectuoasa a email-ului, fie in cazul Televoice Grup, fie in cazul Participantului, cauzata de probleme tehnice si/sau de trafic intens pe Internet, in general, sau pe pagina web, in special, sau de ambele tipuri de probleme. Aceste circumstante se mai pot datora: unor deteriorari sau defecte cu efect potential asupra echipamentelor de calcul, aplicatiilor si/sau datelor stocate ale participantilor sau ale unor terti, in urma participarii la Concurs. Aceste circumstante pot, de asemenea, sa se datoreze unor schimbari de legislatie care sa influenteze derularea si implementarea Concursului (precum legile si alte acte normative, deciziile adoptate de autoritati, regimul de razboi, catastrofele naturale si alte evenimente similare), castigurile obtinute in urma Concursului, valoarea acestora, functia acestora, conditiile de acordare a acestora si/sau distribuirea acestora. Participantii accepta cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator in privinta castigatorilor, precum si a calendarului ulterior al Concursului sau a altor schimbari legate de implementarea Concursului. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice Participant care nu respecta regulile Concursului sau in privinta caruia exista dovezi de frauda. 

 

 

 

25 noiembrie 2011 - Evolio lanseaza Evobook 2 si propria librarie virtuala, eBooks.Evobook.ro

Evolio a lansat astazi, un nou eBook Reader, Evobook 2, si propria librarie virtuala, eBooks.Evobook.ro. Evenimentul de lansare a avut loc in cadrul Targului International Gaudeamus 2011.

eReaderul Evobook 2 are un ecran impresionant, avand o asemanare uimitoare cu hartia reala.

 Contrastul este cu 50% mai mare fata de predecesorul sau, Evobook 1, iar autonomia este marita cu 25%. In plus, Evobook 2 are numai 8 mm grosime si doar 170 de grame, fiind, astfel, unul dintre cele mai plate si mai usoare eReadere din lume.

In plus, dispune de accelerometru (G-Sensor) care modifica orizontal/ vertical textul afisat, in functie de pozitia in care este tinut. Tehnologia e-ink, in 16 nuante de gri, si cu ecran antireflex ofera dispozitivului o suprafata lizibila si clara din orice unghi, atat in lumina solara directa, cat si in lumina de interior.

Evobook 2 este complet customizat pentru cititorii de limba romana, si suporta marea majoritate a formatelor de ebook-uri: PDF, ePub, TXT, PDB, FB2, HTML, RTF, MOBI, suportand Adobe DRM.

Evobook 2, impreuna cu portalul de continut eBooks.Evobook.ro, formeaza singurul ecosistem din Romania care serveste clientilor sai eBook Readere si continut digital dedicat, in acelasi timp.

„Pana acum, cititorii de carti electronice romanesti gaseau la anumiti furnizori diverse ebook-uri si la alti furnizori cititoare electronice, incompatibile uneori cu formatele digitale pe care le achizitionau. Noi furnizam, de astazi, si continutul si dispozitivul. 100% compatibil, 100% romanesc”, a declarat Liviu Nistoran, CEO Evolio.

Libraria virtuala eBooks.Evobook.ro comercializeaza peste 200 de ebook-uri ale unor autori celebri precum Paulo Coelho, Cory Doctorow, Lev Tolstoi, Gabriel Liiceanu, Mircea Cartarescu sau Constantin Noica, avand in plan extinderea portofoliului de titluri la peste 1000 in urmatoarele luni.

Achizitionarea eBook-urilor este foarte simpla, dureaza putin, iar vizitatorii beneficiaza de asistenta online. Portalul dispune de ebook-uri in format .ePub si .PDF, contine informatii si tutoriale de utilizare, precum si o sectiune de Free Download.

16 noiembrie 2010 - Evolio lanseaza EVOBOOK, primul eReader romanesc cu tehnologie e-ink!

Evolio lanseaza EVOBOOK, primul sau produs din categoria cititoarelor de carti electronice si, de asemenea, primul eReader romanesc cu tehnologie e-ink. Tehnologia revolutionara e-ink pe care se bazeaza dispozitivul inlatura toate neajunsurile dispozitivelor electronice legate de impactul negativ asupra ochilor.  

Display-ul de 6 inch (600x800 pixels, 16 nuante de gri) nu foloseste iluminare de tip back light astfel incat fasciculele de lumina nu mai solicita retina si cristalinul non-stop.

Experienta cititului pe EVOBOOK este identica lecturarii unei carti sau a unui ziar tiparit la lumina naturala sau artificiala.
Tehnologia e-ink elimina, de fapt, si un alt aspect suparator al oricarui display LCD: in lumina puternica efectul de “glow” dispare iar suprafata EVOOBOK devine lizibila si clara din orice unghi. Puteti lectura romanul politist favorit la plaja, in plin soare.

Dispozitivul (18 cm inaltime, 13 cm latime) este ideal ca minibilioteca personala intrucat este compact, cantareste 228 g si are o grosime de numai 9 mm, insa poate stoca in memoria interna de 2GB  pana la 4000 de carti.
Memoria este extensibila la 10 GB prin folosirea unui SD card. Chiar si in acest conditii e-readerul de la Evolio are o autonomie impresionanata: cu o singura incarcare poti folosi EVOBOOK pentru a citi pana la 10.000 de pagini, timp de circa 15 zile.

Spre deosebire de alte e-book readere care presupun formate proprietare si o legatura comerciala stricta intre site-ul de continut si hardware-ul respectiv, EVOBOOK citeste toata gama de formate curente (.PDF, .CHM, .EPUB, .TXT, .HTM, .HTML, .RTF, .PDB, .DJVU, .IW, .IW4, .FB2, .OEB, .PRC, .MOBI, .TCR, .OPF).

Pe internet exista zeci de mii de carti in format electronic care se pot descarca si citi pe EVOBOOK. Pentru a simplifica experinte utilizatorului, EVOBOOK va veni cu un serviciu online de update periodic al bibliotecii digitale pe acelasi principiu pe care functioneaza softul iMap pentru GPS-urile Evolio.

Dispozitivul dispune de functie Search, posibilitatea de a alege dimensiunea fontului dorit (zoom),  functia Bookmark - Semn de carte, astfel incat lectura sa poata fi reluata de unde a fost intrerupta. De asemenea, gadget-ul poate reda fisiere in format mp3, astfel incat poti studia un manual in timp ce asculti muzica preferata.
EVOLIO vrea sa ofere utilizatorului roman o experienta de lectura speciala. EVOBOOK are suport pentru limba romana, meniu, manual, dictionare si fonturi romanesti.

“Piata e-readere-lor este, dupa cea a tablet PC-urilor, cea mai dinamica piata de produse electronice la nivel mondial. La nivelul anului 2014 numarul de e-readere livrate va depasi cifra de 30 milioane unitati.
In Romania, anul 2010 a reprezentat inceputul timid al acestui produs, insa pentru 2011 estimam o piata de aproximativ 3 milioane de euro, urmand ca in 2013 aceasta sa depaseasca 10 milioane de euro.” a declarat Liviu Nistoran, Presedinte Evolio.

Produsul va fi disponibil in magazine incepand cu data de 1 Decembrie la un pret recomandat de 150 euro. Pachetul va include un numar mare de titluri din literatura romana si internationala precum si best-seller-uri ale autorilor romani contemporani